Xifaxan

5

Pakket 200mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
200mg × 30 pillen
€ 55,45
1.85
200mg × 60 pillen
€ 97,08
1.62
200mg × 90 pillen
€ 124,83
1.39
200mg × 180 pillen
€ 208,08
1.16
Pakket 400mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
400mg × 30 pillen
€ 83,20
2.77
400mg × 60 pillen
€ 147,95
2.47
400mg × 90 pillen
€ 208,08
2.31

xifaxan

Het gebruik van de tablet Generieke Xifaxan

Generieke Xifaxan is een betrouwbaar tablet of capsule die de werkzame stof rifaximine bevat. Het is een antibioticum die zorgt voor het doden van bacteriën. Deze bacteriën kunnen een ziekte veroorzaken die de naam draagt van hepatische encefalopathie. De symptomen die die bij deze ziekte voor komen zijn onder andere:

 • Onrust
 • Spierproblemen
 • Verwardheid
 • Spraalmoeilijkheden
 • In sommige gevallen een coma

Generieke Xifaxan is een medicijn, een pil, die je in Nederland op recpet kan verkrijgen. Elke tablet bevat 550 mg rifaximine. Je kan het ook kopen bij de apotheek voor een goede prijs. Ook zonder recept zou je het kunnen krijgen.

Xifaxan online kopen zonder recept in Nederland voor een goede prijs

Er zijn apotheken in Nederland die de mogelijkheid bieden om Xifaxan te kopen zonder een recept. In deze gevallen wordt het zonder recept verkocht tegen reizigersdiarree. Je kan het online bestellen zonder recept. Het enige wat je hoeft te doen is een online consult invullen. Dit wordt daarna door een aangesloten arts beoordeeld. Mocht de arts geen mogelijke risico’s vinden om het  medicijn te gebruiken dan zal online een recept worden uitgeschreven. Dit recept is dan voldoende om de bestelling zorgvuldig en zo gauw als mogelijk te versturen naat het adres dat je hebt opgegeven. Dus het online kopen van deze medicijn zonder recept voor een redelijke prijs in Nederland is dus best mogelijk. De prijs van de Xifaxan tablet kan je verkrijgen via de website van de apotheek.

Op de site Pillen-Pharm.com kan je het heel makkelijk zonder recept kopen. Ook de prijs staat aangegeven. Voor een doos tabletten van negen stuks van 200 gram betaal je ongeveer 75 euro. Je kan ze online bestellen en ze worden geleverd. Koop de tabletten bij een betrouwbare apotheek.

De prijs online van Xifaxan in Nederland

Zoals je ziet kan je in Nederland dus ook zonder een recept van je huisarts de pillen, veilig  online kopen voor een goedkkope prijs. En het is legaal. Wel moet je er rekening mee houden dat je wel last kan krijgen van enkele bijwerkingen zoals: hoofdpijn, winderigheid, duizeligheid, diarree, koorts, misselijkheid. In sommige gevallen kan je ook last krijgen van kortademigheid, een droge keel, droge lippen, hoesten en een verhoogde hartslag. Belangrijk bij het kopen van deze tabletten is dat je de bijsluiter die erbij geleverd wordt heel goed leest. Ook is het ten zeerste af te raden om het te gebruiken met alcohol.

Door wie wordt Xifaxan gebruikt in Nederland

Xifaxan is een tablet dat in de meeste gevallen door volwassenen wordt gebruikt die een leverziekte hebben. Het zorgt voor het verminderen van de opkomende periodes van manifeste hepatische encefalopathie. Je kan Xifaxan alleen gebruiken maar je kan het ook samen gebruiken andere medicijnen die lactulose bevatten. Lactulose is een laxeermiddel.

Wanneer mag je Xifaxan niet gebruiken zonder recept in Nederland

Het is bekend dat sommige mensen last krijgen van allergische reacties wanneer ze bepaalde medicijnen gebruiken. Dit is ook het geval met Xifaxan. Je mag het niet gebruiken wanneer je allergisch bent voor:

 • Rifaximine
 • Soortgelijke antibiotica zoals: rifabutine of rifampicine
 • Wanneer je allergisch bent voor een van de andere stoffen die in Xifaxan voorkomen.
 • Wanneer je een blokkade in je darmen hebt.

Voordat je van plan bent om het te kopen zonder recpet om in te nemen is het belangrijk dat je van te voren contact maakt met je huisarts of de apotheker. Mocht je Xifaxan toch gebruiken, kan het voorkomen dat je urine een rode kleur krijgt. Maar dat is in dit geval heel normaal. Let goed op het effect dat het op je lichaam heeft.

Wat kunnen de bijwerkingen zijn

Bij het gebruik van elke behandeling van een antibioticum zullen er bijwerkingen zijn. Dit is ook het geval bij rifaximine. Het kan een ernstige vorm van diarree veroorzaken. Je kan hiervan last krijgen zelfs als je al enkele maanden geleden gestopt bent met het drinken van Xifaxan. Mocht het zo zijn dat je tijdens of na het gebruik ervan last krijgt van een ernstige diarree dan moet je gelijk stoppen met het drinken van Xifaxan en contact maken met je huisarts.

Mocht je ernstige leverproblemen hebben dan is het heel belangrijk dat je door door de arts zorgvuldig wordt geobserveerd. Het kan ook gebeuren dat orale anticonceptiemiddeln minder goed zullen werken wanneer je Xifaxan inneemt en of wanneer je last krijgt van diarree. Gebruik je orale anticonceptiemiddelen en je drinkt tegelkijk ook Xifaxan dan zal je aanvullende voorzorgsmaatregelen moeten treffen.

Het moet wel duidelijk gesteld worden dat Xifaxan niet bestemd is voor kinderen onder de 18 jaar. Het is dus ook niet nodig om het te kopen bij de apotheek. Dat zou absoluut niet goed zijn.  Er zij namelijk in Nederland ook geen onderzoeken gedaan naar de werking van Xifaxan bij kinderen onder de 18 jaar.

Het gebruik van Xifaxan met andere medicijnen

Het kan ook voorkomen dat je Xifaxan samen met andere medicijnen gebruikt of dat je dat niet lang terug gedaan hebt of je kan het binnenkort gaan doen. De bedoeling in deze gevallen is dat je dit ook meld aan de huisarts en de apotheker. Het is meer dan noodzakelijk dat je de huisarts verteld als een van de volgende medicijnen gebruikt:

 • Antibiotica tegen infectieziekten
 • Warfarine om bloedstolling te voorkomen
 • Anti-epileltica dat gebruikt wordt epilepsie te behandelen
 • Anti- aritmica voor behandeling van een abnormale hartslag
 • Bij zwangerschap en wanneer je borstvoedng geeft.

Als je zwanger bent of je denkt dat je zwanger bent of je wilt zwanger raken of je geeft borstvoeding dan is het aangeraden dat je contact opneemt met je apotheek of je huisarts al voor je begint om Xifaxan te gebruiken. Dit is vooral belangrijk wanneer je van plan bent de pillen zonder recept online te kopen. Het is onbekend als het schade kan toebrengen aan het ongeboren kind. Daarom is het ten zeerste af te raden om Xifaxan te gebruiken. Ook is het onbekend als de stof rifaximine tijdens de borstvoeding via de moedermelk het kind bereikt. Daarom is het ook af te raden om Xifaxan te gebruiken wanneer je borstvoeding geeft.

Het gebruik van Xifaxan in Nederland

Het is aangeraden om Xifaxan precies zo in te nemen zoals de dokter dat heeft voorgeschreven. Meestal is de dosering om 1 tablet tweemaal per dag in te nemen met wat water. Je huisarts zal zelf bepalen als de noodzaak bestaat als je door moet gaan met het gebruiken van Xifaxan. Het natuurlijk ook af van je ziektebeeld. Het kopen van Xifaxan zonder recept is dus best mogelijk in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *