Proscar

5

Pakket 5mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
5mg × 30 pillen
€ 44,84
1.49
5mg × 60 pillen
€ 61,67
1.03
5mg × 90 pillen
€ 79,90
0.89
5mg × 120 pillen
€ 95,33
0.79
5mg × 180 pillen
€ 126,19
0.70

proscar

Zonder Recept Voordelig Online Proscar kopen in Nederland

Proscar zijn finasteride tabletten die patiënten helpen met de behandeling van plasproblemen ten gevolge van een vergrote prostaat. Ook kunnen de pillen helpen met haarverlies. De tabletten zijn nu goedkoop online verkrijgbaar bij Pillen-Pharm.com. Hier is geen recept voor voor nodig. De medicatie wordt bij u aan de deur geleverd. Dit heeft als grote voordeel dat u niet contact hoeft op te nemen met de apotheek of huisarts.

Wat is Generieke Proscar?

Generieke Proscar wordt gebruikt ter behandeling van plasproblemen als gevolg van een vergrote prostaat. De plasproblemen kunnen ontstaan door een goedaardige prostaat vergroting (BPH), hierbij kan de plasbuis onder druk komen te staan waardoor de urinestroom beperkt wordt. Onder plasproblemen wordt in het algemeen het veel en vaak urineren bedoeld.

Bij de verhoogde drang tot urineren komt er vaak weinig urine per keer uit. Hierdoor is de urinestraal vaak ook zwakker, zelfs als er druk bij wordt gezet. De blaas voelt na het urineren vaak ook nog niet geleegd aan. De klachten zijn vaak het ‘s nachts het ernstigst. Bij sommige patiënten die last hebben van plasproblemen is het beginnen met plassen ook lastig. De genoemde plasproblemen zorgen voor ongemak tijdens het dagelijkse leven. Door het nemen van de Proscar pillen kan je de genoemde klachten verminderen.

Verder is Generieke Proscar ook te gebruiken voor het bestrijden van haaruitval. In dit geval is de medicatie alleen voor mannelijk gebruik.

Hoe werkt Generieke Proscar?

Generieke Proscar bevat de actieve stof finasteride. Finasteride is een anti-androgene stof. Finasteride heeft als effect de werking van een specifiek enzym genaamd 5-alpha-reductase te blokkeren. Dit enzym zet gewoonlijk testosteron om tot een ander hormoon die voor prostaat groei en haar verlies zorgt. Door dit enzym te remmen wordt dus prostaatgroei en haarverlies voorkomen, ook neemt de concentratie van testosteron toe in het lichaam waardoor grootte van de prostaat afneemt en de haargroei op het hoofd toe neemt.

Dankzij het afnemen van de grootte van de prostaat kan de urinestraal weer onverhinderd stromen waardoor de plasproblemen afnemen.

Wie kan Proscar gebruiken?

Proscar tabletten mogen door patiënten gebruikt worden die last hebben van plasproblemen. Dit uit zich vaak als het vaak plassen waarbij de urinestraal zwak en onregelmatig is. Ook kunnen de finasteride pillen gebruikt worden bij patiënten die last hebben van haarverlies. Als het geneesmiddel wordt gebruikt ter afwending van haarverlies is de medicatie niet geschikt voor vrouwelijk gebruik. Voor gebruik bij kinderen is het aan te raden om eerst contact op te nemen met de huisarts.

Waar moet u bij gebruiken van Proscar op letten?

Patiënten die bepaalde supplementen nemen moeten met een arts overleggen of ze het geneesmiddel mogen innemen, voorbeelden hiervan zijn:

 • Sommige bloeddruk medicijnen
 • Mannelijke hormonen (bijvoorbeeld testosteron)
 • Zaagpalm
 • Soja-isoflavonen

Patiënten die last hebben van één van de volgende aandoeningen moeten ook hun huisarts raadplegen:

 • Een nierziekte
 • Een leverziekte
 • Prostaatkanker
 • Indien u een vrouw bent
 • Een allergie tegen finasteride of één van de andere bestanddelen van de tabletten
 • Een allergie tegen voedsel, conserveermiddelen, kleurstoffen of andere medicatie

Indien andere medicatie wordt gebruikt is het aanbevolen om met uw huisarts te overleggen of de finasteride pillen gebruikt kunnen worden.

Hoe moet ik Proscar pillen innemen?

De finasteride tabletten zijn bedoeld om oraal in te nemen. Hierbij is het verstandig om de pillen te slikken met een vol glas water. Het is niet nodig om de pil in te nemen met voedsel. Het is aan te raden om elke dag op dezelfde tijdstippen de pil te slikken. Verdere aanwijzingen zoals de dosis staan vermeld op de bijsluiter van de medicatie.

Indien er twijfel is over de inname van te veel pillen contacteer dan gelijk de huisarts. Als er een dosering vergeten is kan deze zo snel mogelijk nog ingenomen worden. Neem nooit op één dag meerdere doseringen, ook als u de dag van te voren uw dosis vergeten was

Welke doseringen van Proscar pillen zijn verkrijgbaar?

Proscar tabletten zijn voordelig verkrijgbaar in doseringen van 5 mg per tablet. Er zijn meerdere pakketten verkrijgbaar, van 30 tot 360 pillen per pakket. Indien u een groter pakket koopt, geniet u van meer voordeel qua prijs. Bij het pakket van 360 tabletten scheelt het maar liefst €256,30! Dus hoe meer u koop hoe groter het schaalvoordeel. De pillen zijn nu goedkoop, zonder recept verkrijgbaar.

Wat zijn de bijwerkingen van Proscar?

Veel voorkomende bijwerkingen van het gebruik van finasteride tabletten zijn:

 • Impotentie
 • Verlies van seksuele interesse
 • Moeite met het tot een orgasme komen
 • Abnormale ejaculatie
 • Zwelling in de handen of voeten
 • Zwelling en gevoeligheid van de borsten
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Huiduitslag

Proscar online kopen in Nederland

Proscar kan u nu zonder recept kopen in nederland. Dit heeft als gevolg dat de finasteride tabletten nu makkelijker dan ooit te verkrijgen zijn. Koop de medicatie simpel online en krijg het binnen korte tijd bij u thuis geleverd.

Waar is Proscar in Nederland verkrijgbaar tegen een goedkope prijs?

Finasteride tabletten zijn nu te koop bij Pillen-Pharm.com. Het geneesmiddel is tegen een lage prijs legaal verkrijgbaar in Nederland. Voor het kopen van het medicijn is geen recept nodig. Dit heeft het grote voordeel dat u niet naar de apotheek hoeft te gaan. Hier hoeft u dus ook niet te wachten voor andere klanten.

Waarom zou ik online Proscar kopen?

Door deze medicatie online te kopen worden de tabletten binnen korte tijd bij u aan de deur afgeleverd. Het online kopen van de tabletten is betrouwbaar, veilig en voor een voordelige prijs. Het bestellen van de tabletten kan nu ook zonder recept. Dit betekent dat u niet meer de huisarts hoeft te vragen voor een recept. Ook het reizen naar de apotheek is dus niet nodig.

Verder is het online kopen van finasteride tabletten een stuk voordeliger dan het kopen van de pillen bij de lokale drogist of apotheek. Indien de grote pakketten gekocht worden neem het prijsverschil alleen maar toe. Dit schaalvoordeel kan oplopen tot maar liefst €256 per pakket! Het online kopen van Proscar dus niet alleen gemakkelijker, maar ook nog eens een keer voordeliger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *