Propecia

5

Pakket 1mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
1mg × 10 pillen
€ 36,95
3.70
1mg × 30 pillen
€ 41,57
1.39
1mg × 60 pillen
€ 55,44
0.92
1mg × 90 pillen
€ 74,86
0.83
1mg × 120 pillen
€ 88,73
0.74
1mg × 180 pillen
€ 116,48
0.65
1mg × 240 pillen
€ 133,12
0.55

propecia

Propecia zonder recept kopen

Propecia, ook wel bekend als finasteride. Een recept dat voldoet aan de verplichtingen in Nederland. Het bevat de werkzame stof finasteride. Dit stofje zorgt ervoor dat haar niet uitvalt bij het mannelijk geslacht. Aan te schaffen zonder recept.

Propecia voorkomt verlies van haar bij mannen op de bovenkant en het midden van de huid op het hoofd. Een veel voorkomend probleem bij mannen is dat het haar op de hoofdhuid dunner wordt. Vaak resulteert dit inhammen en kaalheid aan de bovenkant op het hoofd.

Het is belangrijk om te weten dat Propecia geschikt is voor Nederlandse volwassen mannen. De prijs van dit medicijn verschilt per aanbieder.

Dit medicijn kun je aanschaffen bij een online apotheek, ook als je geen recept hebt. Het kopen van dit medicijn levert veel voordelen op en is betrouwbaar.

Generieke Propecia, wat is dat?

Generieke Propecia is een medicament dat op recept gehaald moet worden in Nederland. Maar in online apotheken is dit geneesmiddel ook zonder recept te koop in Nederland. De prijs verschilt per apotheek en kanaal. Het medicijn heeft als doel om het verlies van haren bij mannen te behandelen.

Het medicijn is alleen verkrijgbaar in tabletvorm. Een pil bevat 1 mg finasteride. Finasteride is het werkzame stof van het medicijn.

Werkt Propecia tegen verlies van haren?

Het antwoord is ‘Ja’. Dit medicijn bevat het bestanddeel finasteride en uit tientallen onderzoeken kan geconcludeerd worden dat dit medicijn helpt haaruitval bij mannen te vertragen of stoppen.

Uit een studie die eind jaren negentig in de Journal of the American Academy of Dermatology werd gepubliceerd, vergeleek een team van onderzoekers het resultaat van finasteride bij het mannelijk geslacht met mannelijke kaalheid met de effecten van een niet-therapeutische placebo. In de loop van twee jaar ontdekten ze dat finasteride de werking van patroon haarverlies vertraagde en een klinisch significante toename van het aantal haren veroorzaakte.

Daarnaast zijn er recent meerdere studies geweest die naar de haargroei voor een langere periode keken. Uit een onderzoek in Japan is er ontdekt dat 99,1 procent van de deelnemers geen verergering van haaruitval vertoonden gedurende de volledige periode van 10 jaar dat ze finasteride hadden gebruikt. Nog specialer was dat 91,5 procent van een beter groei in de haren zag.

Propecia en de bijwerkingen ervan

Dit medicijn wordt door veel mensen legaal gebruikt en over het algemeen zijn er geen tot weinig bijwerkingen bekend van dit medicijn. Maar net als bijna alle medicijnen zijn er altijd mogelijke effecten bij inname van Propecia.

Vaak gemelde klachten van Propecia zijn seksueel gerelateerd zoals:

  • Erectiestoornissen
  • Vermindering van sperma
  • Een verlaagd libido
  • Impotentie
  • Moeite met orgasme
  • Zwelling in handen of voeten
  • Duizeligheid
  • Zwakheid
  • Hoofdpijn
  • Loopneus

Maar een klein deel van de gebruikers heeft hier last van. Naar schatting komt dit voor bij 1,2/1,8 procent van de gebruikers. De seksuele bijwerkingen kunnen aanhouden nadat u bent gestopt met het innemen ervan.

Propecia dosering

Propecia wordt geleverd in pillen van 1 mg; de aanbevolen dosis Propecia is één pil(1 mg) een keer per dag. Over het algemeen is dagelijks gebruik gedurende drie maanden noodzakelijk om veranderingen tot zien.

Is Propecia geschikt voor jou?

Zoals hierboven besproken is het medicijn voor uitval van haren bij mannen. Het middel vertraagt of stopt uitval van haren. Er wordt geadviseerd om dit medicijn te combineren met minoxidil.

Effect van Propecia in Nederland

Effect van dit medicijn is te begint na 3 maanden en na 4-6 maanden is het op te merken.

Het beste resultaat merk je bij 1-2 jaar. Na 5 jaar hebben mannen die Propecia 1 mg pillen gebruiken 90% kans om meer of dezelfde hoeveelheid haargroei.

Hoe werkt Propecia?

Dit medicijn voorkomt uit van haren en bevordert de groei van haar op het hoofd. Door het verminderen van DHT in de hoofdhuid, wordt dit proces bevordert. Verbetering wordt normaal gesproken binnen 3 maanden waargenomen. Verbetering houdt meestal 24 maanden aan er is een merkbaar verschil in haardikte na 5 jaar.

Waar op letten bij Propecia

Dit medicijn wordt afgeraden wanneer je allergisch bent voor finasteride. Er is een kans op van een ernstige vorm van prostaatkanker. Mocht je hier meer informatie over willen, dan adviseer ik om contact op te nemen met je huisarts.

Dit geneesmiddel mag nooit door een vrouw of een kind worden ingenomen. De werkzame stof finasteride kan geboorteafwijkingen veroorzaken bij een zwangere vrouw. Wanneer het tablet gebroken is, dan mag een zwangere vrouw niet in contact komen met de pil. Het kan namelijk opgenomen worden door de huid en dit is schadelijk.

Kopen van Propecia online voor de beste prijs in Nederland

Het is bekend dat uitvallen van haren bij mannen een veel voorkomend probleem en er heerst een taboe over. Door dit medicijn te kopen tegen een juiste prijs, kun je het uitvallen van haren voorkomen. Het recept bevat het ingrediënt finasteride. Finasteride zorgt voor minder uitval van haren bij mannen. Het kopen van dit medicijn krijg je geen spijt van.

Dit medicijn is te kopen en te verkrijgen met en zonder doorverwijzing en te kopen in een online of een fysieke apotheek. Maar tegenwoordig is internet niet meer uit je leven weg te denken. Kleding, eten, elektronische artikelen, kopen we tegenwoordig allemaal online in Nederland. Dus waarom niet je medicijnen? Net als boodschappen kun je medicijnen bestellen en thuis te laten bezorgen.  Het kopen van dit medicijn in de online apotheek levert veel voordelen op. Je kan op een veilig manier betalen en het is niet nodig om in de rij te staan bij de drogisterij. Daarnaast heb je volledige privacy, want niemand kan meeluisteren wat je bestelt.

Doordat de prijs van dit medicijn in een apotheek zijn hoog. Online kan je de prijzen van dit medicijn vergelijken en kan je Propecia kopen op een goedkope manier. Door te vergelijken op het internet kun je veel geld besparen. Al veel mensen maken gebruik van dit medicijn en hebben dit medicijn gekocht zonder recept. En dat allemaal op een legale manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *