Oxytrol

4.9

Pakket 2.5mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
2.5mg × 30 pillen
€ 55,44
1.85
2.5mg × 60 pillen
€ 73,94
1.23
2.5mg × 90 pillen
€ 83,19
0.92
2.5mg × 120 pillen
€ 99,83
0.83
2.5mg × 180 pillen
€ 133,12
0.74
2.5mg × 360 pillen
€ 233,93
0.65
Pakket 5mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
5mg × 30 pillen
€ 73,94
2.46
5mg × 60 pillen
€ 110,93
1.85
5mg × 90 pillen
€ 133,12
1.48
5mg × 120 pillen
€ 155,78
1.30
5mg × 180 pillen
€ 216,36
1.20

oxytrol

Voordelig online Oxytrol kopen in Nederland zonder recept

Het is nu mogelijk om Oxytrol tegen een goedkope prijs online te kopen. De tabletten helpen patiënten met incontinentie met de gevolgen van een overactieve blaas. Het is niet nodig om van te voren hiervoor een recept aan te vragen bij de huisarts. De medicatie is gewoon online verkrijgbaar. Dit betekent dat mensen die dit medicijn reeds dagelijks gebruikten het nu gemakkelijk kunnen verkrijgen. Het is dus niet meer nodig om langs te apotheek te gaan, het medicijn kan nu simpelweg bij u aan huis bezorgt worden.

Wat is Generieke Oxytrol?

Generieke Oxytrol is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van een overactieve blaas. Een dergelijke blaas is natuurlijk erg vervelend gedurende de dag en zorgt voor veel ongemak. Door het nemen van de tabletten kan je pijnlijke en ongewenste urinatie voorkomen. Dit is vooral van toepassing voor patiënten die last hebben van incontinentie en nachtelijke urinatie.

Generieke Oxytrol komt in het algemeen voor in als een wit poeder. Het wordt op verschillende manieren toegediend, bijvoorbeeld met een pleister of in de vorm van een tablet.

Hoe werkt Generieke Oxytrol?

Generieke Oxytrol bevat the actieve stof Oxybutynine. Dit is een anticholinerge stof , dat houdt in dat het de prikkeloverdracht van het motorische zenuwstelsel remt. In de context van een overactieve blaas betekent dit dat de sluitspier van blaas minder gespannen is en de blaas vervolgens meer urine kan opnemen. Dit zorgt ervoor dat er minder vaak urineert hoeft te worden. Ook het gevoel dat je moet urineren is dan minder sterk.

Voor wie is Oxytrol bedoeld?

De pillen zijn bedoeld voor patiënten die last hebben van frequente urinatie en incontinentie. Dit kunnen bijvoorbeeld ouderen zijn maar ook kinderen die vaak in het bed urineren. Het geneesmiddel kan zorgen voor het voorkomen van ongemak tijdens het dagelijkse leven.  De pillen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen.

Wie moet er oppassen met het gebruik van Oxytrol?

Patienten die de volgende klachten hebben moeten eerst overleggen met hun huisarts of ze het geneesmiddel mogen gebruiken:

 • Dementie
 • Glaucoom
 • Moeite hebben met plassen
 • Allergie voor oxybutynin of andere medicijnen
 • Voedsel allergieën
 • Lever aandoeningen
 • Nier aandoeningen
 • Zwangerschap of het proberen zwanger te raken
 • Borstvoeding geven

Het is ook altijd aan te raden om bij de huisarts of apotheker om advies te vragen indien u andere medicatie gebruikt.

Hoe gebruik ik Oxytrol?

Deze pil kan oraal ingenomen worden met behulp van een glas water. Het medicijn hoeft niet ingenomen te worden tijdens het eten. Gebruik het medicijn zoals vermeld staat op de bijsluiter. Probeer de medicatie op regelmatige tijdstippen in te nemen. Neem een grotere dosis dan vermeld staat op de bijsluiter. Als je denk een te hoge dosis te hebben genomen neem dan gelijk contact op met je huisarts.

In welke doseringen komen Oxytrol pillen voor?

Oxytrol is nu voordelig online verkrijgbaar in zowel een dosis van 2.5 als 5 mg. Tevens is het medicijn nu ook zonder recept in verschillende pakketten te koop. Hoe groter het pakket hoe meer voordeel U ontvangt.  Zo bespaart u bij een aankoop van 360 tabletten maar liefst €228 ! Natuurlijk zijn kleinere pakketten ook beschikbaar.

Wat zijn de lange termijn effecten van Oxytrol?

Het duurt vaak 4 weken voordat Oxytrol zijn optimale effect heeft bereikt.  Na 1 tot 2 weken zouden de symptomen van een overactieve blaas moeten zijn afgenomen. Het geneesmiddel kan op lange termijn gebruikt worden, desondanks is het slim om elke 4 weken te kijken met uw huisarts of het gebruik van de medicatie nog nodig is.

Wat zijn de bijwerkingen van Oxytrol?

Net zoals alle medicijnen hebben de tabletten bijwerkingen. Bijwerkingen die gelijk bij medisch deskundig persoon gemeld moeten worden:

 • Verwardheid
 • Koorts
 • Ademhalingsproblemen
 • Geheugen verlies
 • Rood worden
 • Hartkloppingen
 • Moeite met plassen
 • Allergische reacties (zoals een rode, jeukende huid)

Bijwerkingen die geen medische hulp nodig hebben (behalve als deze op lange termijn niet verdwijnen):

 • Constipatie
 • Hoofdpijn
 • Impotentie

Hoe Bewaar ik Oxytrol?

Oxytrol tabletten kan je het beste bewaren op een koele, droge plaats met een temperatuur van tussen de 15 en 30 graden celsius. Het is aan te raden om de medicatie buiten het bereik van kinderen te houden. Zorg dat het medicijn tijdig weg wordt geworpen als de houdbaarheidsdatum reeds is verstreken.

Oxytrol zonder recept online kopen in Nederland

Oxytrol is nu voordelig , online te koop in Nederland.  Bovendien is het medicijn nu ook zonder recept te koop. Hierdoor is het verkrijgen van het geneesmiddel nu zeer gemakkelijk. U kan het geneesmiddel simpelweg online kopen en het wordt snel bij u aan de deur geleverd.

Waar koop ik Oxytrol in Nederland voor een voordelige prijs?

De tabletten zijn nu voordelig te koop bij Pillen-Pharm.com . Hier kan u betrouwbaar het geneesmiddel kopen voor een voordelige prijs. Het online kopen van dit geneesmiddel is legaal en kan zonder recept worden gedaan. U hoeft dus niet meer naar uw apotheek om het op te halen want het wordt simpelweg bij u thuis afgeleverd. Dit scheelt ook tijd gezien u niet in de rij hoeft te staan bij de apotheker.

Wat zijn de voordelen van online Oxytrol kopen?

Het online kopen van dit medicijn zorgt dat u snel en veilig toegang heeft tot het geneesmiddel. Door het online kopen wordt het geneesmiddel snel bij u thuis afgeleverd. Het is dus niet nodig om naar de apotheek te gaan om het medicijn op te halen. Verder is het online kopen in Nederland nu mogelijk zonder recept. U hoeft dus niet eerst langs de huisarts om een recept aan te vragen. Dit is vooral handig voor mensen met blaasklachten gezien het onnodig reizen veelal ongewenst is.

Te Vergelijken met de gemiddelde prijs bij een drogist of een apotheek is het een stuk goedkoper om het geneesmiddel online te kopen. Vooral als u een groter pakket koopt levert dit flinke schaalvoordelen op en is de prijs dus relatief nog gunstiger.. Behalve het gemak van bestellen is het ook nog eens voordeliger om via Pillen-Pharm.com het geneesmiddel te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *