HomeAntibioticaZithromax

Zithromax

5

Pakket 250mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
250mg × 30 pillen
€ 50,86
1.70
250mg × 60 pillen
€ 74,04
1.23
250mg × 90 pillen
€ 101,81
1.13
250mg × 120 pillen
€ 124,95
1.04
250mg × 180 pillen
€ 166,60
0.93
250mg × 360 pillen
€ 333,21
0.93
Pakket 500mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
500mg × 30 pillen
€ 69,37
2.31
500mg × 60 pillen
€ 111,03
1.85
500mg × 90 pillen
€ 134,20
1.49
500mg × 120 pillen
€ 166,60
1.39
500mg × 180 pillen
€ 231,39
1.29
Pakket 1000mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
1000mg × 20 pillen
€ 92,51
4.63
1000mg × 30 pillen
€ 120,28
4.01
1000mg × 60 pillen
€ 208,21
3.47
1000mg × 90 pillen
€ 300,77
3.34
1000mg × 120 pillen
€ 388,71
3.24
1000mg × 180 pillen
€ 555,31
3.09

zithromax

Voordelig Online Zithromax in Nederland kopen zonder recept

Zithromax is een antibioticum die gebruikt wordt voor de behandeling van bacteriële infecties. De antibiotica tabletten zijn zonder recept te koop bij Pillen-Pharm.com. Het online kopen van de tabletten biedt verscheidene voordelen. Zo zijn de pillen goedkoop verkrijgbaar, vooral als deze in grotere pakketten bestelt worden.  U hoeft nu niet meer naar de huisarts of de apotheek, de tabletten kunnen gewoon bij u aan huis geleverd worden. Het online kopen van de antibiotica tabletten is dus gemakkelijk en goedkoop.

Wat is Zithromax?

Zithromax bevat de macrolide antibioticum azithromycin. Deze stof heeft als effect dat het de groei van bacteriën inhibeert. Hierom wordt Zithromax gebruikt mij het bestrijden van bacteriële infecties. Deze infecties kunnen over het gehele lichaam voorkomen. De medicatie wordt vaak gebruikt voor de behandeling van seksueel overdraagbare ziektes die ontstaan als het gevolg van een bacteriële infectie. Een bekend voorbeeld hiervan is chlamydia. Omdat het medicijn tot de antbiotica hoort kan het dus niet gebruikt worden om virale infecties te behandelen.

Hoe werkt Zithromax?

Zithromax is een antibioticum die ervoor zorgt dat bacteriën moeite hebben met aanmaken van nieuwe eiwitten. Dit doen ze door te binden aan een specifiek deel van de bacteriële ribosomen. Dit kan ervoor zorgen dat de bacteriën niet meer kunnen groeien of zelfs gedood worden. Door de bacteriën op deze manier aan te pakken kan de medicatie ervoor zorgen dat bacteriële infecties verholpen worden.

Wie mag Zithromax gebruiken?

Zithromax mag alleen gebruikt worden door patiënten die last hebben van een bacteriële infectie. Dit antibioticum wordt vooral gebruikt voor het behandelen van seksueel overdraagbare bacteriële infecties. Mensen met een verkoudheid of een andere virale infectie hebben dus geen baat bij het gebruiken van deze medicatie.

Wie moet er voorzichtig zijn bij het nemen van Zithromax pillen?

Patiënten die de volgende geneesmiddelen gebruiken hebben baat bij bespreken met de voorschrijvende arts of Zithromax ingenomen mag worden.

 • Magnesium zouten
 • Ergotamine
 • Terfenadine
 • Triazolam
 • Warfarine
 • Dihydroergotamine
 • Astemizole
 • Maagzuurremmers

Als u andere geneesmiddelen gebruikt is het ook verstandig om met de huisarts te overleggen of de antibiotica gebruikt mag worden. Bij het gebruik van andere voedingssupplementen of specifieke kruiden geneesmiddelen is dit ook verstandig. Hetzelfde geldt bij het gebruik van verdovende middelen.

Patiënten die één van de volgende aandoeningen hebben moeten ook hun huisarts raadplegen:

 • Een nierziekte
 • Een leverziekte
 • Longontsteking
 • Het geven van borstvoeding
 • Andere Macrolide Antibiotica, kleurstoffen of voedingsmiddelen
 • Het proberen zwanger te raken
 • Maagproblemen

Hoe moet ik Zithromax gebruiken?

Azithrombycin tabletten zijn geschikt voor oraal gebruikt. De tabletten moeten doorgeslikt worden door middel van een glas water. De antibiotica hoeft niet bij het eten van voedsel in te worden genomen. Probeer om iedere dag op hetzelfde tijdstip de pillen in te nemen. Het is niet de bedoeling om de medicatie te gebruiken dan voorgeschreven is. Volg de kuur zoals voorgeschreven door de voorschrijvende arts. Indien u denkt dat u geen klachten meer heeft is het alsnog aan te raden de kuur zoals voorgeschreven af te maken.

Als u twijfelt of u te veel van deze medicatie geslikt heeft bel dan direct op met de huisarts of andere medische professional. Bij gebruik voor kinderen overleg eerst met de huisarts.

Welke doseringen van Zithromax zijn verkrijgbaar?

U kan nu goedkoop en zonder recept Zithromax tabletten in een dosis van 250, 500 of 1000 mg kopen. Ook is het mogelijk om tabletten in verscheidende pakketten te kopen, hoe groter het pakket hoe voordeliger de prijs. Bijvoorbeeld bij een pakket van 360 tabletten loopt dit voordeel op tot €280!

Welke bijwerkingen van Zithromax zijn bekend?

Gerapporteerde bijwerkingen van deze medicatie die niet direct medische zorg vereisen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Gehoorverlies
 • Misselijkheid
 • Roodheid
 • Vaginale jeuk en irritatie
 • Diaree
 • Duizeligheid
 • Slaperigheid
 • Gevoeligheid voor de zon

Bij de volgende bijwerkingen is het aangeraden om gelijk medische hulp te zoeken:

 • Braken
 • Huiduitslag
 • Problemen met het ademhalen
 • Waterige diarree
 • Zeer donkere of zelfs bruine urine
 • Het geel worden van de huid en / of ogen

Wat kan ik verwachten bij het gebruik van Zithromax

De door de bacteriële infectie veroorzaakte symptomen zouden binnen een paar dagen moet afnemen. Indien dit na 2 tot 3 dagen niet het geval is het verstandig om contact op te nemen met de huisarts. Tijdens het innemen van deze medicatie moet direct zonlicht veelal vermeden worden. Draag als u buiten bent kleding die u beschermt van de zon.

Als u na het innemen van de tabletten verschijnselen van een allergische reactie krijgt, zoals uitgebreide huiduitslag of een opgezwollen gezicht, zoek dan direct medische hulp op. Ook als u erge diarree krijgt moet u contact opnemen met de huisarts. Indien maagzuurremmers gebruikt worden moet er tussen het nemen van de antibiotica tabletten en de maagzuurremmers minstens 2 uur zitten.

Zonder recept, online Zithromax kopen in Nederland voor een voordelige prijs

De antibiotica tabletten zijn nu voordelig  en legaal in Nederland verkrijgbaar zonder recept. De medicatie is eenvoudig en veilig online te bestellen. Het is nu dus zeer gemakkelijk om de tabletten bij u thuis af te laten leveren. Daarnaast is medicatie ook nog verkrijgbaar voor een betere prijs.

Waar is Zithromax verkrijgbaar in Nederland tegen een voordelige prijs

Het is nu mogelijk om Zithromax tabletten online te bestellen bij Pillen-Pharm.com. Dit kan zonder recept, hierdoor hoeft u dus niet eerst langs de huisarts. Dit heeft als grote voordeel dat u niet meer langs de huisarts hoeft te gaan om het recept aan te vragen. Ook is het niet nodig om langs de apotheek te gaan.

Waarom zou ik online Zithromax kopen?

Als u online de antibiotica tabletten koopt worden de pillen snel en efficiënt bij u aan huis geleverd. Het kopen van de tabletten kan gemakkelijk en zonder recept. Dit scheelt tijd omdat u dus niet eerst langs de huisarts of apotheek hoeft te gaan. Het betrouwbaar, online bestellen van de medicatie is dus gemakkelijker.

Ook is het online kopen de antibiotica tabletten een voordeliger. Dankzij het schaalvoordeel dat u ontvangt bij de aankoop van grotere pakketten krijgt u te vergelijken met de lokale drogist online een betere prijs. Al met al is het dus niet alleen gemakkelijker maar ook goedkoper om online Zithromax te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *