Stromectol

5

Pakket 3mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
3mg × 20 pillen
€ 65,41
3.27
3mg × 30 pillen
€ 91,13
3.04
3mg × 40 pillen
€ 112,17
2.80
3mg × 60 pillen
€ 140,22
2.34
3mg × 80 pillen
€ 149,57
1.87
3mg × 100 pillen
€ 163,60
1.64
Pakket 6mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
6mg × 10 pillen
€ 46,71
4.67
6mg × 20 pillen
€ 84,11
4.21
6mg × 30 pillen
€ 112,17
3.74
6mg × 40 pillen
€ 130,87
3.27
6mg × 60 pillen
€ 154,24
2.57
6mg × 80 pillen
€ 168,27
2.10
Pakket 12mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
12mg × 10 pillen
€ 51,39
5.14
12mg × 20 pillen
€ 93,46
4.67
12mg × 30 pillen
€ 126,19
4.21
12mg × 40 pillen
€ 149,57
3.74
12mg × 60 pillen
€ 162,66
2.71
12mg × 80 pillen
€ 179,49
2.24
12mg × 100 pillen
€ 186,97
1.87

stromectol

Zonder Recept Online Stromectol kopen

In Stromectol zit het geneesmiddel Ivermectine. Dit wordt vaak gebruikt tegen infecties die door parasieten veroorzaakt worden. Denk hierbij aan schurft(ook wel scabiës genoemd) of worminfecties zoals mijnwormen of dwergdraadwormen.

Door de uitbraak van COVID-19 werd zelfs gesuggereerd dat het middel gebruikt kan worden ter behandeling van en een besmetting zelfs zou kunnen voorkomen. Wat is nu waar over Stromectol, waar kun je in het Nederland kopen en voor welke prijs, kun je het zonder recept kopen en waar moet je rekening mee houden als je het middel gaat gebruiken? Je leest het hier.

Wat is Generieke Stromectol en wat doet het eigenlijk?

Zoals al eerder vermeld bevat Generieke Stromectol het geneesmiddel Ivermectine. Het is op de markt gebracht in de vorm van een pil van 3 mg. Ivermectine heeft een verlammend effect op de spieren van bepaalde parasieten, waardoor je klachten afnemen.

Afhankelijk van de klachten zorgt het er dus voor dat de klachten verdwijnen. Vaak is een enkele dosis van het medicijn al genoeg om van alle klachten af te komen. Net als ieder ander geneesmiddel heeft ook dit geneesmiddel bepaalde bijwerkingen die kunnen optreden bij gebruik.

Hoe gebruik je Generieke Stromectol?

Generieke Stromectol is een pil die je inneemt met water. Het is de bedoeling dat je het middel op een lege maag inneemt en de dosering hangt af van je klachten, lengte en gewicht. Hoe hoger je gewicht, hoe meer pillen er voorgeschreven worden.

Als je het middel voorgeschreven krijgt door je huisarts dan is het de bedoeling dat je alle pillen tegelijkertijd inneemt. Het is noodzakelijk dat alle pillen die voorgeschreven worden ingenomen worden.

Sinds 1987 is het ook vrij verkrijgbaar in Nederland. Dit betekent dat het niet alleen op recept verkrijgbaar is, maar dat je het ook zelf kunt aanschaffen bij de apotheek. Je kunt ze ook online kopen.

Wanneer kun je Stromectol beter niet gebruiken?

In sommige situaties kun je het beter niet gebruiken, ook al heb je één van de ziektes waar het middel tegen wordt gebruikt. Ben je gevoelig voor één of meer stoffen van het middel, dan kan het een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg je arts bij twijfel of het veilig is om het medicijn te gebruiken.

Ook zijn er groepen patiënten die erg voorzichtig moeten zijn vóórdat ze het gaan gebruiken. Denk hierbij aan mensen met een lage weerstand en of zwak afweersysteem. Ook mensen die in Afrika wonen of tijdelijk zijn geweest moeten erg voorzichtig zijn voor het gebruik hiervan. Met name als zij in gebieden zijn verbleven waar mensen geïnfecteerd kunnen worden door de oogworm, ook bekend als Loa Loa.

Zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen en borstvoeding geven ook altijd uitkijken bij het innemen van deze pil. In alle gevallen geldt: bij twijfel neem contact op met je arts of doe navraag bij de apotheek. Apothekers kunnen je hierin ook prima adviseren.

Heeft Stromectol bijwerkingen?

Net als ieder ander geneesmiddel kan de stof Ivermectine voor bijwerkingen zorgen. De belangrijkste bijwerkingen hebben we hieronder voor je op een rij gezet. De bekende bijwerkingen vinden zeer zelden plaats, dat wil zeggen dat ze bij minder dan 1 op de 100 mensen naar voren komen.

Afhankelijk van waarvoor je het inneemt, variëren de bijwerkingen. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij.

  • In alle gevallen kan er een allergische reactie optreden als je overgevoelig blijkt te zijn tegen ivermectine. Denk hierbij aan plotselinge koorts, blaren of uitslag op je huid, moeilijk ademen of het vervellen van je huid
  • Er kan bloed in je urine voorkomen
  • Acute hepatitis
  • Misselijkheid
  • Slap gevoel
  • Geen of verminderde eetlust
  • Duizeligheid
  • Buikpijn
  • Bloedarmoede
  • Grotere kans op andere infecties door een verandering in je witte bloedlichaampjes

Hoe kom ik in Nederland aan Stromectol?

Je kunt in Nederland op verschillende manieren Stromectol verkrijgen. Net als bij de meeste medicijnen kun je ook Stromectol op recept via je huisarts voorgeschreven krijgen, maar ook zonder recept kun je eraan komen. Hieronder lees je op welke verschillende manieren je Stromectol kunt kopen en wat je hiervoor moet doen.

Op doktersrecept

Als je naar de huisarts gaat omdat je klachten hebt die passen bij bijvoorbeeld schurft, dan is de kans erg groot dat je Stromectol voorgeschreven krijgt. Je arts schrijft je in dit geval een bepaalde dosis voor die dus afhankelijk is van waartegen het middel wordt voorgeschreven, hoe lang je bent en hoeveel je weegt. Vervolgens haal je het recept af bij de apotheek en kun je Stromectol gaan gebruiken.

Online Stromectol kopen zonder recept

Tegenwoordig kun je ook online Stromectol kopen. Hier heb je geen recept voor nodig en kun je zelf bepalen hoeveel je bestelt. Bij goede online apotheken kun je zelfs hulp raadplegen als je niet zeker bent over bijvoorbeeld de juiste dosis. Je geeft je bestelling op, vult je gegevens in, rekent af en je bestelling wordt binnen enkele dagen thuis bezorgd.

Misschien voelt het niet helemaal legaal, maar zoals gezegd is Stromectol vrij verkrijgbaar voor iedereen en is het geneesmiddel in Nederland zowel in online als fysieke apotheken gewoon te koop.

Net als bij het online kopen van kleding, speelgoed en alle andere producten moet je wel goed letten of de webshop of -apotheek waar je Stromectol wilt kopen betrouwbaar is. Kom je een website tegen met wel heel goedkope pillen, ga dan vooral na hoe de reviews van die site zijn.

Wat is de prijs van Stromectol?

Het maakt helaas weinig uit of je het nu met of zonder recept wilt kopen, betalen moet je sowieso. Het wordt namelijk niet vergoed door je zorgverzekering. Online hangt de prijs af van hoeveel mg het tablet bevat en waar ze vandaan komen. Hoe meer pillen je bestelt, hoe goedkoper ze zijn. Gemiddeld varieert de prijs van €1.7 tot €3.3 per pil van 3 mg.

Bij het kopen zonder recept heb je wel als voordeel dat je meer pillen kunt bestellen dan wanneer ze worden voorgeschreven door de huisarts. Hierdoor kan het zijn dat je een lagere prijs per pil betaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *