HomeAstmaVentolin

Ventolin

5

Pakket 2mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
2mg × 30 pillen
€ 30,47
1.02
2mg × 60 pillen
€ 41,57
0.69
2mg × 90 pillen
€ 50,82
0.56
2mg × 120 pillen
€ 64,69
0.54
2mg × 180 pillen
€ 92,43
0.51
2mg × 360 pillen
€ 166,42
0.46
Pakket 4mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
4mg × 30 pillen
€ 32,32
1.08
4mg × 60 pillen
€ 46,19
0.77
4mg × 90 pillen
€ 60,07
0.67
4mg × 120 pillen
€ 73,94
0.62
4mg × 180 pillen
€ 101,68
0.56

ventolin

Kopen Ventolin online in Nederland zonder recept

De pil met de merknaam Ventolin heeft als werkzame stof albuterol. Albuterol staat ook bekend als salbutamol. Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van ademhalingsproblemen zoals chronische obstructieve longziekte (COPD) en astma. Je kan Ventolin gemakkelijk online kopen zonder recept voor de beste prijs. Het grote voordeel hiervan is dat je geen bezoek meer hoeft af te leggen aan je huisarts of fysiek naar de apotheek moet om medicijnen te kopen. Je kan veilig online een bestelling plaatsen voor goedkope pillen in Nederland zonder recept. Het online bestellen van dit medicijn is veilig, legaal en betrouwbaar via een online webshop. Het online kopen van je medicatie is een goed alternatief waardoor je niet meer de deur uit hoeft.

Hoe werkt Generieke Ventolin?

Generieke Ventolin, ook bekend als Salbutamol. Generieke Ventolin is een medicijn dat ervoor zorgt dat de spieren in je luchtwegen ontspannen en hierdoor worden ze geopend waardoor de ademhaling verbeterd wordt. Afhankelijk van je gewicht, leeftijd, persoonlijke medische geschiedenis en de aandoening waarvoor je het gebruikt wordt een geschikte dosering vastgesteld. Het effect na gebruik door middel van inhalatie houdt vier tot zes uur aan. Je kan het preventief innemen of zodra het nodig is. Een medisch professional kan je hier meer informatie over geven.

Voor wie is Ventolin een goede keuze?

Ventolin is een medicijn wat voorgeschreven wordt voor mensen met ademhalingsproblemen. Het kan zowel voor volwassenen als kinderen gebruikt worden. Kinderen krijgen een lagere dosis dan volwassenen voorgeschreven. Het is eenvoudig om online je benodigde medicijnen zonder recept te kopen voor een goedkope prijs.

Hoe gebruik je Ventolin?

Dit medicijn wordt meestal toegediend door middel van inhalatie en een afgemeten dosisinhalator, puffer of een vernevelaar. Afhankelijk van je gewicht, leeftijd, symptomen en gebruiksfrequentie wordt er een geschikte dosis vastgesteld. Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het kan enkele weken duren voordat je lichaam dit medicijn goed laat werken. Hou hier rekening mee en verwacht niet gelijk wonderen na de eerste keer dat je het medicijn inhaleert.

Wat zijn de doses van Ventolin die zonder recept in Nederland te koop zijn?

De meest gebruikte dosis van Ventolin voor volwassenen en kinderen die ouder zijn dan twaalf jaar is een of twee inhalaties iedere vier tot zes uur. Het hoeft alleen gebruikt te worden als het nodig is. Kinderen tussen de vier en elf jaar kunnen iedere vier tot zes uur een pufje nemen en als je kind jonger is dan vier jaar mag het alleen gebruikt worden onder het toezicht van een medisch professional. De maximale dosering per dag betreft 800 mg, dit zijn acht puffen. De startdosering is 100 mg. Het is belangrijk om tien tot vijftien minuten voordat je een inspanning levert een puf te nemen. Afhankelijk van de ernst van je aandoening kies je voor een of twee puffen per keer. Iedere puf is 100 mg.

Hoe kan je Ventolin online kopen en wat is de prijs?

Ventolin is eenvoudig online te kopen zonder recept til en goede prijs. Er zijn vele online apotheken beschikbaar waar je medicijnen kan kopen. Dit is mogelijk zonder een recept van je huisarts. Als er een recept benodigd is dan beschikken de apotheken die online werken met een webshop over hun eigen artsen die recepten kunnen verstrekken. Als je besluit om op het internet medicijnen te kopen dan dien je meestal een vragenlijst in te vullen en voor je het weet worden je medicijnen thuisbezorgd zonder dat je de deur uit hoeft te gaan. Het kopen van medicijnen til en goede prijs op het internet is goedkoper dan via je reguliere apotheek en dat is een extra reden om voor deze manier van bestellen te kiezen.

Wat zijn de bijwerkingen van Ventolin?

De meest gemelde bijwerkingen van dit medicijn zijn:

 • Hoofdpijn
 • Nervositeit
 • Tremors
 • Irritatie van de keel
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Rusteloosheid
 • Angstig zijn
 • Hallucineren
 • Zweten
 • Smaakverandering
 • Brandend gevoel op je tong

Ernstige, maar zeldzame bijwerkingen zijn:

 • Pijn op de borst
 • Snelle hartslag
 • Allergische reacties

Mocht je last hebben van een van deze bijwerkingen dan is het belangrijk om een medisch specialist te contacteren. Deze kan advies geven over de benodigde vervolgstappen. Dit kan inhouden dat je een andere dosis dient te gebruiken of volledig moet stoppen met het gebruik van Ventolin.

Wat zijn de contra indicaties voor Ventolin?

Als je een medische voorgeschiedenis hebt met een allergie voor albuterol of salbutamol, hartaandoeningen, een hoge bloeddruk, schildklierproblemen of diabetes is het belangrijk om eerst een medisch professional te raadplegen voordat je begint met het gebruik van dit medicijn. Als je besluit om Ventolin te gebruiken zonder dat je advies van een arts hebt ingewonnen kan dit problemen opleveren.

Hoelang werkt Ventolin?

Nadat je Ventolin hebt ingenomen houdt het effect vier tot zes uur lang aan. Het effect kan wisselen in duur. Dit hangt af van persoonlijke factoren, zoals de ernst van je aandoening, je leeftijd, gewicht en andere medicijnen die je gebruikt. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering aan te houden en de juiste frequentie van gebruik.

Ventolin en alcohol

Het is niet verstandig om Ventolin te gebruiken in combinatie met alcohol. Dit kan bijwerkingen verergeren zoals hoofdpijn, misselijkheid, hallucineren, angstig zijn, duizeligheid en nervositeit. Mocht je wel graag een drankje drinken tijdens het gebruik van dit medicijn dan is het verstandig om contact op te nemen met een medisch professioneel om zeker te zijn dat dit geen problemen voor je persoonlijke situatie veroorzaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *