Inderal

4.9

Pakket 10mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
10mg × 30 pillen
€ 39,62
1.32
10mg × 60 pillen
€ 49,77
0.83
10mg × 90 pillen
€ 53,92
0.60
10mg × 120 pillen
€ 60,84
0.51
10mg × 180 pillen
€ 74,68
0.41
10mg × 360 pillen
€ 132,79
0.37
Pakket 20mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
20mg × 30 pillen
€ 41,47
1.38
20mg × 60 pillen
€ 46,08
0.77
20mg × 90 pillen
€ 58,07
0.65
20mg × 120 pillen
€ 66,37
0.55
20mg × 180 pillen
€ 82,98
0.46
20mg × 360 pillen
€ 149,40
0.42
Pakket 40mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
40mg × 30 pillen
€ 44,23
1.47
40mg × 60 pillen
€ 49,77
0.83
40mg × 90 pillen
€ 66,37
0.74
40mg × 120 pillen
€ 77,44
0.65
40mg × 180 pillen
€ 99,58
0.55

inderal

Inderal kopen zonder recept

Inderal in Nederland is een bètablokker die wordt gebruikt voor het verhelpen van hoge bloed druk, hartslag onregelmatig, trillen (tremoren) en andere ziektes. In Inderal zit het actieve ingrediënt Propranolol. Dit geneesmiddel is te kopen in online apotheken voor een goede prijs en zonder recept.

Het aanschaffen van medicatie in een online apotheek levert veel voordelen op. Het belangrijkste is dat u niet in de rij hoeft te staan, zonder recept en dat u een betere prijs krijgt.

Inderal inname vindt plaats nadat een hartaanval heeft plaatsgevonden om de overlevingskans te vergroten. Daarnaast wordt ook gebruikt om migraine hoofdpijn en pijn op de borst te voorkomen. Het medicijn verlaagt hoge bloeddruk. Een lagere bloeddruk helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen te voorkomen.

Door pijn op de borst te verminderen en te voorkomen, kunt u uw conditie verbeteren omdat bewegen makkelijker gaat. Dit medicijn blokkeert de gang van zaken van natuurlijke chemicaliën in uw lichaam (zoals epinefrine) die het hart en de bloedvaten aantasten. Dit effect verlaagt de hartslag, bloeddruk en belasting van het hart.

Het gebruik van Generieke Inderal in Nederland

De pillen kunt u kopen voor een voordelige prijs in Nederland en neemt u oraal in. U kunt het zonder recept ophalen. Het meest voorkomende is twee tot vier keer per dag, vraag bij de arts na hoeveel u erin mag nemen. Het advies is om de tabletten voor een ontbijt, lunch of avondeten in te nemen. Mocht u er 4 per dag nemen, dan 1 voordat u gaat slapen.

De dosering is gebaseerd op de geneeskundige hantering en de reactie van uw lichaam.

Het gebruik van dit recept met regelmaat om het beste effect te hebben. Door het medicijn op hetzelfde moment in te nemen, is de kans op vergeten kleiner. Blijf dit medicijn gebruiken, ook als u zich goed voelt.

Dit middel wordt gebruikt om pijn op de borst of migraine te voorkomen. Het mag niet worden gebruikt om pijn op de borst of migraine te behandelen wanneer deze zich voordoen. Nuttigen van verschillende medicijnen (zoals Nitroglycerine tabletten of Sumatriptan) om plotselinge aanvallen te verlichten, zoals voorgeschreven door de arts. Raadpleeg een huisarts/apotheek voor meer informatie.

Gebruikt u geneesmiddelen om de cholesterol te verlagen? Dan is het advies om de pil minimaal 1 uur voor of 4 uur na dit medicijn in te nemen.

De regeling van hoge bloeddruk kan het 1 tot 2 weken duren voordat u het volledige effect van dit geneesmiddel krijgt.

Wanneer de toestand achteruit gaat, meld dit dan bij de arts in Nederland.

De bijwerkingen van Generieke Inderal

Bij inname van het geneesmiddel is het normaal dat er bijeffecten komen. Dit geldt ook bij het kopen/gebruik van Generieke Inderal. Wist je dat de meeste mensen geen of slechts lichte bijeffecten hebben?

De bijwerkingen van Generieke Inderal zijn vaak in het begin. Is je lichaam aan het medicijn gewend, dan worden de bijwerkingen minder.

De meest voorkomende bijwerkingen van Generieke Inderal/Propranolol, die bij meer dan 1 op de 100 mensen voorkomt, zijn van korte duur en mild. Mochten de bijwerkingen langer aanhouden, contact dan de arts of apotheek.

Bijwerkingen:

 • Hoofdpijn
 • Buikpijn
 • Duizelig en moe
 • Koude tenen en vingers
 • Diarree

Daarnaast zijn er meldingen van ernstige bijwerkingen, maar dit komt zelden voor. Mocht u deze bijwerkingen constateren, dan raden wij aan om direct een dokter te bellen. En het medicijn niet meer te kopen.

 • Wit van de ogen wordt geel
 • De huid wordt geel
 • Bleke urine
 • Bloedneus die langer dan 10 minuten is
 • Blauwe plekken

Dosering van Inderal en de prijs online

Het medicijn Inderal met de werkzame stof Propranolol is te gebruiken voor verschillende klachten en te kopen zonder recept. Iedere klachten en lichaam heeft een andere dosering nodig. Hieronder vindt u de belangrijkste medische effecten in Nederland en de dosering om te gebruiken. Let altijd op de juiste dosering wanneer u het medicijn gaat kopen.

 • Verhoogde bloeddruk

De standaarddosering van Inderal bij een bloeddruk te hoog is tweemaal per dag 40 mg Inderal. De dosering kan geleidelijk worden verhoogd tot een goede bloeddruk. De gebruikelijke onderhoudsdosering is 120 mg tot 240 mg per dag. In sommige gevallen kan een dosering van 640 mg per dag nodig zijn.

Normaal is een dosering van tweemaal per dag genoeg. Het is wel mogelijk dat sommige patiënten een hogere bloeddruk krijgen bij een interval van 12 uur.

 • Pijn aan de borst

Bij pijn aan de borst is een dagelijkse dosering van 80 mg tot 320 mg Inderal aanbevolen. De tabletten kunnen oraal ingenomen worden, twee, drie of vier keer per dag. Bij het stopzetten van het gebruik, is het nodig om de dosering te verlagen.

 • Migraine

Bij migraine is het gebruikelijk om 80 mg per dag Inderal in te nemen. Het gebruikelijke effectief dosisbereik is 160 mg tot 240 mg per dag. Het is mogelijk om de dosering te verhogen om het beste effect te bereiken. Heeft het medicijn niet het gewenste effect? Dan is het mogelijk om binnen vier tot zes weken na het bereiken van de maximale dosis de behandeling stop te zetten. Aan te raden is om het gebruik geleidelijk af te bouwen.

De prijs van het medicijn is bij elke apotheek anders. Voor goedkope Inderal gaat u naar  een online apotheek in Nederland. Door het recept bij een legaal online apotheek te kopen, bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar medicijn.

Maatregel van te voren bij Inderal

Vertel de huisarts/Apotheek waar u allergisch voor bent voordat u het medicijn doet kopen. En vooral als u allergisch bent voor Inderal/Propranolol.

Praat met de huisart/apotheek van te voren dat u dit medicijn gaat kopen en gebruikt uw medische geschiedenis, met name over: ademhalingsproblemen (zoals astma, bronchitis), hartfalen, hartritmestoornissen , overactieve schildklier , nierziekte, leverziekte, problemen met de bloedsomloop en hogere bloeddruk.

Het is mogelijk dat dit medicijn uw duizelig maakt. Rijd niet, bestuur geen machines en doe niets waarvoor u alert moet zijn totdat u dit veilig kunt doen. Daarnaast is het advies om te matigen met alcohol gebruiken.

Bij zwangerschap mag dit Inderal alleen worden gebruikt als dit duidelijk nodig is. Baby’s die blootgesteld worden tijdens de zwangerschap, kunnen een laag geboortegewicht, een lage bloedsuikerspiegel of een trage ademhaling / hartslag hebben. Bespreek de risico’s en voordelen met uw arts voor het kopen van het medicijn.

Voor de beste prijs raden wij aan om het medicijn te bestellen bij een online apotheek, het is mogelijk om het medicijn zonder recept een koop te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *