HomeFAQ

FAQ

Wat betekent de term “generiek”? Produceert generieke medicatie hetzelfde effect als merk medicatie?

Alle medicatie men kan vinden in onze productlijsten zijn generiek. Het verschil tussen merk medicatie en generieke medicatie zit in de naam, vorm, kleur en prijs. Generieke medicijnen zijn chemisch hetzelfde en aangezien de werkzame stof identiek is, hebben ze hetzelfde medische effect. Met het kopen van generieke medicatie bent u dus goedkoper uit, maar geniet u van hetzelfde resultaat. De houdbaarheidsdatum staat op iedere verpakking gedrukt.

Heb ik een recept nodig om bij jullie te bestellen?

Voor het bestellen van sommige producten in onze apotheek heeft u een geldig recept nodig. Indien de wetgeving in uw land of gebied u aangeeft dat u bepaalde producten uitsluitend met recept kunt aanschaffen, dan wordt u gevraagd door een van onze klantenservice medewerkers deze na bestelling aan ons door te geven.

Houd er rekening mee dat we een geldig recept nodig hebben voor uw bestelling. U kunt deze faxen naar +44-203-0025627 of u kunt deze inscannen en mailen naar [email protected]. Wanneer u er niet in slaagt een geldig recept binnen 3 dagen bij ons aan te leveren, wordt uw bestelling niet verder verwerkt.

Is het veilig om mijn credit card gegevens op jullie site in te vullen?

Veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel, dus wij nemen de nodige stappen om uw informatie te beschermen. Voor het plaatsen van een bestelling wordt u doorverwezen naar een beveiligde bestelpagina. De veiligheid van de pagina kan eenvoudig worden gecontroleerd: een icoontje dat op een slotje lijkt wordt bij de meeste browser schermen onderaan de pagina weergegeven. Dit geeft aan dat de informatie die u invult op het formulier versleuteld is wanneer het door ons credit card bedrijf wordt verwerkt. Houd er rekening mee dat een beveiligde pagina begint met “https:”, terwijl onbeveiligde pagina’s met “HTTP:” beginnen, zonder de “s” erachter.

Wordt mijn bestelling dezelfde dag verzonden?

De producten die wij verkopen zijn op voorraad voor directe levering. Echter moeten wij wel eerst uw bestelling controleren om zeker te zijn dat de leveringsinformatie correct is. Daarna wordt het door u bestelde product ingepakt om vervolgens verzonden te worden. Deze stappen nemen 1 tot 2 dagen in beslag.

Kan mijn bestelling vertraagd worden door de douane?

Wanneer dit voorkomt wordt u direct op de hoogte gebracht. Zij vragen de ontvanger om op locatie te komen en toestemming te geven om het pakketje te controleren. Daarna ontvangt u uw producten. Ondervindt u problemen met het krijgen van uw bestelling, laat ons het dan alstublieft weten zodat wij het probleem kunnen oplossen. Is uw pakket beschadigd of ontbreekt er iets aan uw bestelling, neem dan contact op met ons support team om het probleem door te geven. Wij zullen in dit geval een nieuw pakket naar u sturen of uw geld terugstorten. Wanneer we een pakket opnieuw versturen, gebeurt dit kosteloos. Er zullen dus geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Houd er rekening mee dat wanneer uw bestelling uit 90 of meer pillen bestaat, de bestelling uit meerdere pakketten zal bestaan.