HomeBeleid

Beleid

Bestelling annuleringsbeleid

Wij accepteren ENKEL annuleringen van bestellingen wanneer de annulering binnen 24 uur van het plaatsen van uw bestelling gedaan wordt. Wenst u uw bestelling te annuleren, dan dient u telefonisch of online via chat contact op te nemen met ons support team en hen hierover te informeren. Neemt u contact met ons op na 24 uur, dan wordt de annulering van uw bestelling niet verwerkt.

Restitutiebeleid

In het geval dat uw product niet binnen de gestelde termijn geleverd is, kunt u contact opnemen met ons support team om uw geld terug te vragen. De levering duurt gemiddeld 10 tot 17 dagen en er kan een aanvullende vertraging van 5 dagen optreden door douane controle. Het aankoopbedrag wordt volledig teruggestort op de rekening waarmee de betaling gedaan is. De terugbetalingsprocedure duurt normaliter 5 tot 7 werkdagen. Na deze periode staat het bedrag op uw rekening. U kunt uw bestelling niet annuleren vanwege de specifieke aard van onze producten.

Privacybeleid

Wij begrijpen dat het waarborgen van uw persoonsgegevens van uiterst belang is. Deze gegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen of andere bedrijven.

Wij verzamelen alleen persoonlijke gegevens(bijvoorbeeld uw naam, mailadres, telefoonnummer, geboortedatum etc.) die u vrijwillig met ons deelt. Wij verzamelen data over de statistieken van het bezoeken van onze website. Deze informatie kan data bevatten over verbindingen, verkeer en de browser van de gebruiker, ook wel cookies genoemd.

Disclaimer

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor een mogelijke vertraging van de levering die de termijn van 10 dagen na de vastgestelde leveringsdatum niet overschrijdt en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid daarvoor af. Als deadline worden de 10 dagen na de vastgestelde leveringsdatum, of de volgende werkdag, in het geval van een lokale feestdag gezien.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk wanneer een levering mislukt door een door de klant verkeerd ingevuld of verkeerd adres, of een adres waar op een andere manier geen succesvolle bezorging kan plaatsvinden. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor een mislukte levering wanneer de Klant niet in staat is het pakket aan te nemen, de levering weigert of levering om een andere reden niet kan plaatsvinden.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor bezorging van ieder willekeurig generiek product dat niet voldoet aan de verwachtingen van de Klant door criteria als — kleur, vorm en grootte van de pil, de aanwezigheid van een merk geprint op of gebrand in de pil, het dragen van een marketingnaam, of geproduceerd door een andere fabrikant dan de Klant had verwacht. Alle verantwoordelijkheden hiervan worden dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De productinformatie op onze website, zoals, maar niet beperkt tot — thumbnails, productafbeeldingen, namen van fabrikanten en marketing namen, zijn voor ieder generiek product uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor inefficiëntie van het ontvangen product wanneer het niet volgens voorschriften is gebruikt en wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid hiervoor af.

Met het bestellen van producten bij ons bedrijf bevestigt u dat u deze disclaimer heeft gelezen, u deze begrijpt en hiermee akkoord gaat. Wanneer u besluit om uw betaling terug te vorderen om een van de redenen die hierboven genoemd worden, dan zal dit als fraude gekenmerkt worden. Dit kan leiden tot juridische stappen en uitsluiting van ons systeem.