Avodart

4.9

Pakket 0.5mg
Pakket
Prijs
Per pil
Kopen
0.5mg × 30 pillen
€ 36,85
1.23
0.5mg × 60 pillen
€ 69,14
1.15
0.5mg × 90 pillen
€ 92,20
1.02
0.5mg × 120 pillen
€ 110,65
0.92
0.5mg × 180 pillen
€ 152,17
0.85

avodart

Kopen Avodart zonder recept online in Nederland

Avodart is de merknaam van het medicijn Dutasteride. Dit medicijn is verkrijgbaar zonder recept bij een online apotheek. Je kan legaal voor een goede prijs deze goedkope pillen kopen op het internet. Het online kopen in Nederland van deze pil zonder recept is een goed alternatief als je geen zin hebt om langs je huisarts te gaan.

Je hoeft ook de deur niet uit om in de rij te gaan staan bij je apotheek, doordat het gewoon veilig en betrouwbaar in je brievenbus bezorgd wordt. Je gebruikt dit medicijn voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) of als er sprake is van een vergroting van de klier van de prostaat bij mannen.

Hoe werkt Generieke Avodart in Nederland?

Deze pil Generieke Avodart werkt doordat het de groei van dihydrotestosteron (DHT) helpt te remmen. Dit hormoon zorgt ervoor dat de prostaat groeit en door het verlagen van de levels van dit hormoon wordt ervoor gezorgd dat de prostaatklier verkleind wordt. Als gevolg hiervan worden de symptomen van BPH verlicht. Het effect van dit medicijn kan enkele weken tot maanden aanhouden.

Dit is geheel afhankelijk van je individuele situatie. Het online kopen van dit medicijn is eenvoudig. Je kan gemakkelijk een bestelling plaatsen om deze pillen te kopen bij een online webwinkel voor een goede prijs.

Voor wie is Generieke Avodart een goede keuze?

Generieke Avodart is een medicijn dat wordt voorgeschreven aan mannen die last hebben van vergrote prostaatklieren of urine problemen, waaronder moeilijk kunnen plassen, te veel en frequent plassen of het onvolledig legen van de blaas. Het wordt om deze reden niet aanbevolen voor gebruik bij kinderen en vrouwen. Je kan het beste online zonder recept voor een goede prijs dit medicijn kopen.

Hoe gebruik je Avodart?

Dit medicijn is eenvoudig in gebruik. Je volgt gewoon het voorschrift van je medische zorgverlener. In de meeste gevallen is dit een keer per dag zonder of met eten. Het medicijn is in capsule vorm en dient in zijn geheel doorgeslikt te worden. Dit betekent dat je het niet fijn mag maken of erop mag kauwen.

Wat zijn de doses van Avodart die zonder recept te koop zijn?

Normaal gesproken wordt er een dosering van 0,5 mg per dag aangehouden. Toch hangt dit af van de reactie van ieder individu af op de pil. Mocht je merken dat je niet het gewenste effect bereikt dan is het belangrijk om contact op te nemen met je medische zorgverlener om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan je Avodart online kopen en wat is de prijs?

Avodart is heel makkelijk online te kopen. Het kopen van dit medicijn kan zonder een recept. De meeste online webshops waar medicijnen verkocht worden hebben hun eigen arts in dienst die naar aanleiding van je bestelling en je koop een recept afgeeft. Handig, want hierdoor hoef je niet meer de deur uit en wordt het eenvoudig bij je thuis bezorgd.

Wat zijn de bijwerkingen van Avodart?

De bijwerkingen die het meeste voorkomen zijn:

  • Een verminderd libido
  • Erectiestoornissen
  • Vergrote of gevoelige borsten
  • Duizeligheid
  • Pijnlijke tepels
  • Moeite met klaarkomen

De meeste van deze bijwerkingen van dit medicijn komen vooral de eerste paar maanden van gebruik voor. Als je een bijwerking ervaart dan is het altijd verstandig om voor de zekerheid contact op te nemen met je medische zorgverlener. Deze kan je adviseren of je veilig en zonder problemen deze medicijnen kan blijven gebruiken.

Wat zijn de contra indicaties voor Avodart?

Dit medicijn is gecontra-indiceerd voor vrouwen die zwanger zijn of dit kunnen worden, aangezien het kan zorgen voor aangeboren afwijkingen bij een mannelijke foetus. Daarnaast mag je het absoluut niet innemen als je last hebt van een ernstige leverziekte of als je overgevoelig bent voor dit geneesmiddel.

Hoelang werkt Avodart?

De effecten houden enkele weken tot maanden aan, maar dit is geheel afhankelijk van je individuele gesteldheid. Het kan tot zes maanden duren voordat je het volledige voordeel ervaart van deze medicatie. Om deze reden is het erg belangrijk om dit medicijn in te nemen zoals de medische zorgverlener het je heeft voorgeschreven, zelfs op het moment dan de symptomen verbeteren dien je het frequent in te blijven nemen.

Als je besluit om Avodart in te nemen en je hebt geen zin om de deur uit te gaan dan kan je zonder recept Avodart eenvoudig online kopen voor een normale prijs.

Avodart en alcohol

Zoals bij iedere soort medicatie is het een risico om dit medicijn in te nemen in combinatie met alcohol. Het kan de bijwerkingen verhogen zoals licht in je hoofd zijn en duizeligheid. Als je besluit om Avodart te gebruiken zorg dan dat je alcohol vermijdt of beperkt tot een minimale inname. Mocht je toch ervoor kiezen om Avodart in te nemen in combinatie met alcohol dan is het belangrijk om dit altijd met je medisch zorgverlener te overleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *